Internet Pulse
feel the heartbeat...
onze werkwijze

benut jij het potentieel?

Online zichtbaar zijn is van groot belang. Wellicht is je huidige website nu nog puur een visitekaartje, haal je alleen leads binnen uit bestaand netwerk of ben je nog geen autoriteit (en dus zichtbaar) voor je doelgroep.

Het behalen van één van deze doelen en het creëren van meer rendement door middel van de online kanalen, vergt een gedegen aanpak. Een goed onderbouwde aanpak waarbij de doelgroep, organisatie en haar processen centraal staan.

Vanuit dit perspectief kan er op een juiste manier naar de inzet en het rendement van online gekeken worden. De bewezen aanpak van Internet Pulse zorgt ervoor dat je geen kansen laat liggen en een fundament bouwt richting de toekomst.

Waar anderen buiten adem raken, blijf je met ons voorop lopen.

“Internet Pulse zet zich maximaal in voor je business met een team van specialisten. We weten hoe internet werkt en wat ervoor nodig is succesvol te worden en te blijven. We sprinten niet maar lopen een strategische marathon in drie duidelijke heartbeats: pulse analyse, pulse roadmap, pulse activatie. Zo behalen we samen je potentieel bereik.

Samen houden we de vinger aan de pols om te beslissen wat jouw bedrijf nodig heeft om de beste resultaten te behalen. Zo investeer je dus enkel in de daadwerkelijke meerwaarde die we bieden aan jouw bedrijf!”

hartverwarmend team met 15+ jaar ervaring

In 2007 is de basis gelegd voor wat vandaag de dag Internet Pulse is. Kenmerkend hierin is het goed en snel herkennen van de daadwerkelijke behoefte van zowel de klant als de doelgroep. Hierin zetten we gestructureerd de juiste stappen op weg naar het gewenste doel.

openhartig naar (internationale) klanten

Een divers palet aan klanten. Internet Pulse heeft ervaring met klanten die opereren in diverse landen. Hierdoor zijn we bewust van het feit dat geen enkel land en de bijbehorende doelgroep hetzelfde is. De wereld heeft hierbij voor Internet Pulse geen “grenzen”.

hart voor bureau- en klantzijde

Bureau- en klantzijde, de ideale combinatie. De specialisten achter Internet Pulse hebben zowel ervaring aan klantzijde als bureauzijde. Hierdoor weten we de juiste vragen te stellen en de wensen vanuit de juiste invalshoek te belichten.

onze aanpak

invalshoek die bij jou past

We presenteren graag een greep uit onze projecten. We voeren graag een openhartig gesprek om vergelijkbare business cases en resultaten te bespreken. Het hart van Internet Pulse klopt al meer dan 15 jaar voor zowel de klant- en bureauzijde.
complete projecten

Internet Pulse is graag betrokken bij uitdagende projecten. Een degelijke analyse en een toekomstgerichte roadmap is de basis voor resultaat.

strategische sessies

Het doel om “meer sales te behalen” is vaak het startpunt. Zorg met een strategische sessie en analyse dat je je eigen situatie weet en begrijpt.

ondersteuning bureaus

Niet alleen organisaties vinden hun weg naar Internet Pulse. Ook diverse reclamebureaus zetten graag de jarenlange ervaring en kennis van Internet Pulse in voor hun klanten.

training/coaching

Veel organisaties hebben marketeers in dienst die allerlei taken oppakken. Peil het niveau en laat Internet Pulse op basis van bestaande projecten gericht trainen/coachen.

tijdelijke vervanging

Heb je tijdelijke ondersteuning nodig? Dit i.v.m. verlof of ziekte? Internet Pulse stelt graag kennis beschikbaar om je bedrijf (tijdelijk) te helpen in de executie.

op maat

Ben je al verder in het proces? Zoek je specifieke hulp? Internet Pulse denkt graag met je mee om te kijken hoe we je bedrijf verder kunnen helpen

internet pulse, aangenaam!

Oprichter
Jadran Braber
Online Marketeer
Loeka van der Heijden
Programmeur
Marcel van Helmont
Internet Pulse Tricorp Businesscenter

bakje koffie?

Bezoek ons

Bredaseweg 108a
4902 NS Oosterhout

Neem direct contact op

Tel: +31(0)85 301 42 13
E-mail: info@internetpulse.nl

wij zijn aanwezig op

Maandag – Vrijdag 08:30 – 17:30

contact of volg ons