Internet Pulse
feel the heartbeat...
over ons

benut jij het potentieel?

In 2007 is de basis gelegd voor wat vandaag de dag Internet Pulse is. Vanuit een sociaal initiatief is het gegroeid tot een website tot een internationaal opererend platform opererend in 9 landen. Het doel is hierbij altijd geweest het zo optimaal mogelijk beantwoorden van de vraag, ondanks de uitdagingen die bij elk land om de hoek komen kijken.

Deze basis heeft geleid tot een enorme passie voor ons vak en de gedrevenheid om steeds opzoek te gaan naar de beste oplossing voor onze klanten. We nemen gestructureerd de juiste stappen op weg naar het gewenste doel en stellen hierbij  het bedrijfsbelang altijd boven ons eigenbelang. Dit maakt Internet Pulse een betrouwbare partner om een solide fundament te bouwen voor de toekomst. In de afgelopen jaren zijn er diverse klanten de revue gepasseerd. Van Brainport Eindhoven, Gemeente Venlo tot hoogwaardige bureaus die ervoor kiezen om de diensten van Internet Pulse aan te bieden aan hun eigen klanten. We beschouwen dit als een mooi compliment!

De komende jaren willen we graag verder bouwen aan de toekomst, niet alleen door dienstverlening aan te bieden, maar door het aangaan van partnerschappen. Samen het daadwerkelijke probleem bloot leggen, een toekomstbestendig plan opstellen en meedenken over het vervolg. We hebben gemerkt dat veel bedrijven getalenteerde mensen in dienst hebben, maar vaak ontbreekt het aan gespecialiseerde kennis om een echt het verschil te kunnen maken. Ons aanbod is gericht op het bieden van ondersteuning, van ontzorging tot het coachen van personeel, zodat de kennis binnen de organisatie gewaarborgd blijft. Op die manier begrijpen wij de behoeften van zowel bureau- en klantzijde.

Maar geloof niet alleen onze woorden, bekijk ook de ervaringen van onze klanten en de reviews. We komen graag met je in contact om te bespreken hoe we je kunnen helpen meer online succes te behalen. 

internet pulse, aangenaam!

Oprichter
Jadran Braber
Online Marketeer
Arthur Maaswinkel
Programmeur
Marcel van Helmont
Internet Pulse Tricorp Businesscenter

bakje koffie?

Bezoek ons

Bredaseweg 108a
4902 NS Oosterhout

Neem direct contact op

Tel: +31(0)85 301 42 13
E-mail: info@internetpulse.nl

wij zijn aanwezig op

Maandag – Vrijdag 08:30 – 17:30

contact of volg ons