Internet Pulse
plan je potentieel bereik
pulse roadmap

pulse roadmap | weet je potentieel bereik

De pulse roadmap zorgt voor het plan om de verkeershartslag op je website te verhogen.

Zoek je een team dat zich optimaal inzet en een plan voor je potentieel bereik maakt?

Hoe zet je de gevonden kansen om in resultaat? Hoe bereik je jouw doelgroep op de juiste manier? Plan om de verkeershartslag te verhogen.

Pulse roadmap

wat kun je verwachten?

doelgroep analyse

Hoe sta je er technisch voor, wat zijn waardevolle quick wins en hoe gedraagt de doelgroep zich op je website.

uitvoerbaar plan

Een direct uitvoerbaar plan waarin we de strategische kansen voor je business roadmappen.

waarom pulse roadmap?

verhoog het verkeer op je website

We roadmappen de juiste manier om het verkeer op je website te verhogen. Met een 0-meting als startpunt, het identificeren van knelpunten en kansen, wordt een strategie op maat ontwikkeld. Dit zal bestaan uit een uitvoerbaar plan waarmee we een stroom gericht verkeer naar je website genereren.

zet kansen om in resultaten

Ons doel is het omzetten van de geïdentificeerde kansen in resultaten. We gaan zorgvuldig op zoek naar waar de kansen voor jou liggen. Zowel het laag- als hoog hangend fruit. Deze vormen samen een actieplan om de kansen om te zetten in tastbare resultaten. Samen tillen we je bedrijf naar een hoger niveau.

de beste manier om je doelgroep te bereiken

We verdiepen ons in de doelgroep van je business. Wat is hun gedrag, interesses en voorkeuren. Met alle inzichten ontwikkelen we een duidelijk idee van de juiste aanpak om de specifieke doelgroep te bereiken. Een duidelijk plan laat zien hoe we ze effectief kunnen benaderen en betrekken bij jouw bedrijf.

benieuwd naar de roadmap voor je business?

We zijn benieuwd naar jou, je business en je plannen. Aarzel dus niet contact op te nemen. We zijn benieuwd welke plannen we samen kunnen maken.

    onze aanpak